torstai 21. toukokuuta 2009

Askarruttaja-koulutus

Mahtaakohan kukaan tietää kyseisestä koulutuksesta mitään? Tintti on hyväksytty kyseiselle linjalle ja nyt on hirveä pohdinta päällä, että hyväksyykö paikan vai ei. Jos joku tietää jotakin asiasta, kerro ihmeessä. Voisi tämä päätöksenteko jopa helpottua. :)

Ohi on!

Kevätretki, laumojen kokoontumiset, lpk:n 50-vuotisjuhla, tekstauskurssi, yleisesti ottaen partio, muutto, tavaroiden pakkaus ja purku.. Nyt alkoi Tintille kesäloma! Tai lippukunnan juhlaleiriin asti (On jo ennen juhannusta.. :) ) Lähdemme viikoksi Rukalle, joten se reissu on pelkkää lomailua. :) Vähiin on jäänyt minullakin askartelu, mutta toiveissa siintää ensi viikolla oikea maraton. Ja ehkä Ansukin pääsee liittymään mukaan seuraavalla aamuvuoroviikolla. Minun on pitänyt jo kauan pistää tänne kuva taulusta, joka roikkuu tällä hetkellä isäni luona seinällä. Kyseessä on viimeisin isänpäiväkortti, jonka isäni vaimo päätti kehystää. Ja siitä tulikin hieno! (Ainakin omasta mielestäni..) Olin oikea ylpeä itsestäni: Minun tekeleeni! :)


Tintin isänpäiväkortti

torstai 14. toukokuuta 2009

Päivitystä pitkästä aikaa

Ihan nolottaa, kun ei ole saanut korttirintamalla mitään aikaiseksi. Pari korttia löysin kamerasta, useimmiten olen jo lahjoittanut kortin pois ja sitten vasta huomaan et mun piti kuvata se. Vaikka ei kortteja olekaan saatu aikaiseksi niin paljon uutta tilpehööriä on kortteja varten tilattu;).
Lisäsin samalla pari linkkiä ja vaihdoin Jehkottaren CardChallengen linkin uudelle sivustolle. Toinen uusista linkeistä meneekin chilisivuille, itse käyn siellä usein katsomassa ja nyt on varmaan pakko käydä useammin koska blogin pitäjä lahjoitti äitienpäivänä meikäläisen kotiin neljä tainta. Täytyy toivoa, että saan pidettyä taimet elossa ja itseni myös sillä voi olla että Tintti "hermostuu" kun laitoin blogin osoitteen sivuillemme.




Cd-kortti 3-D-tekniikalla. Näitä olen ennenkin tehnyt, mutta aina unohtanut kuvata
:(.




Tälläisen hiirulaiskortin tein nopsaan Tintin lippukunnan 50-vuotisjuhlaan. Kortti on kokoa 10cm x 10cm, en ole ennen tehnyt tuon kokoista korttia, mutta leimakuva oli niin pieni niin totesin sen sopivan pieneen korttiin.