maanantai 7. joulukuuta 2009

Narut solmussa

Tintti: Taitaa jäädä tänä vuonna joulustressi kokonaan välistä, kun ei riitä voimia siihen ollenkaan. Hyvä, jos hengissä selviää jouluun asti. On se kumma, kun joka kurssilla on pakko kehittää vähän jotain ylimääräistä ja yht'äkkiä huomaa tekevänsä töitä vähintään 12 tuntia päivässä ja sekään ei riitä. Kunhan ensi viikon vielä jaksaa, niin sitten saa nauttia pelkästä olemisesta. Tai ainakin yrittää.. ;) Kyllähän sitä nyt jotain pientä voi tehdä. :)

Punontajaksolla olemme käyneet makramen/solmeilun läpi ja ajattelin näin räävittömän tauon jälkeen esitellä sen aiheen aikaansaannoksia. Onneksi Ansu on ollut ahkerampi kuin minä tässä päivityksessä.. Kuvia minulla on enemmän kuin laki sallii, mutta ei aikaa pistää niitä tänne. No, lomalla sitten. :)



Kahvin väriseksi värjätty osmanrinki-pannunalunen. Näitä tulen tekemään vielä lisää!



Tasosolmulla tehty avaimenperä.



Pieni pöllönpoika roikkumassa ovenkahvasta. Kukaan ei ole varmaan huomannutkaan, että olen aavistuksen innostunut kissoista ja linnuista. Ajattelin näin ohimennen kertoa tälläisenkin faktan. :) Pöllöä oli hauska tehdä, koska siinä on useampi erilainen solmu ja se on vielä helppo työ aloittaa. Valkoiset helmet silminä tekevät siitä valitettavasti aavistuksen psykedeelisen näköisen tuijottajan, mutta todellisuudessa se on todella herttainen otus.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Oi, että toi pannunalunen on hieno! T:Jenni