lauantai 6. maaliskuuta 2010

Kastepäivänä

Ansu: Tänään onkin jännä päivä, kummiflikkani saa nimen. Kortin sain jopa ajoissa valmiiksi ja laitan sen tännekin jo ennen juhlia. Toivossa on hyvä elää, että prinsessan äidillä on niin paljon tekemistä tässä päivällä ettei ehdi käymään kurkkimassa;).
Minulla on ollut vähän laiskuutta ilmassa korttirintamalla vaikka periaatteessa aikaa kuuluisi olla. Tämänkin kortin valmistukseen tarvittiin se et pakkasin kimpsuni ja kampsuni mukaan ja muutin pariksi tunniksi Tintin luo. Hyvä että menin sillä yhteistyössä on voimaa, jakelimme neuvoja toisillemme ja minä sujuvasti "lainailin" Tintiltä sitä sun tätä kun en itse omista/ottanut mukaan. Pitäisi löytää useammin tuollaista yhteistä aikaa jolloin voisimme tehdä hiljaisuudessa (meille tuo hiljaisuus on kyllä yleensä vierastila, mutta yllätimme itsemme tällä kertaa) kortteja.
Kortti on ensimmäinen cabinet-korttini. Leimakuvan leimailin Rauman blogitapaamisessa muistaakseni Sammacolta ja vaihteeksi värittelin kuivapastelleilla. Yleensä aina kohotan leimakuvat tai tekstit, mutta nyt oli poikkeustapaus ja jätin kohotukset väliin.Lähikuva leimakuvasta (tosin ei paras mahdollinen)

Ei kommentteja: