torstai 16. syyskuuta 2010

Joulukortit samoista materiaaleista #2 osa 1

Ansu: Sain serkultani vinkin että Pipertäjä järjestää "Joulukortit samoista materiaaleista #2-ringin", mutta yksi ihminen vielä tarvittais. Mietin asiaa vähän aikaa ja päätin kokeilla ensimmäistä kertaa tälläistä tyyliä valmistaa kortteja.
Ensi reaktioni, kun avasin kirjekuoren ja näin sisällön oli "Voi apua!". Minun joka ei osaa kukkia käyttää enkä nauhoja pitäisi saada yhteen korttiin neljä kukkaa ja kaksi nauhaa. Vähän mietitytti myös väritys sillä kuva oli mielestäni sellainen joka vaatii värityksen kuivapastelleilla, mutta oma kiinnitysaineeni on halpa hiuslakka enkä tiedä kuinka kyseinen paperi olisi siihen reagoinut niin päädyin värittämään ProMarkereilla. Alkuun olin myös sitä mieltä että taustapaperina käytän tuota sinisävyistä joulutähti-paperia ja vain toista nauhaa, mutta kuinka ollakaan molemmat nauhat laitoin korttiin ja taustapaperiksi vaihtui tuo punainen. Omista tarpeista lisäsin kukkien keskustimangit, kun ei ne siniset "timangit" enää sopineet väreihin. Elikkäs käyttämättä jäivät joulutähtipaperi ja siniset "timangit". Kiitos haastavista mutta kivoista materiaaleista!!! :)


Alkutilanne

Valmis kortti
Menossa mukana myös Pipertäjä, Apris ja Lumituulia. (Multa ei just nyt onnistu tuo suora linkitys, mutta heidän sivuilleen pääset tuosta meidän blogilistasta)
Meitsi odottaa jo innolla seuraavaa lähetystä ja yrittää kovasti pohtia omaa lähetystä! :D

4 kommenttia:

Lumituulia kirjoitti...

No niin syntyihän se... Kaunis ja aivan erilaisen kuin muut. Jollen nyt ihan väärin muista, niin olit ainut joka sai käytettyä molemmat nauhat.

Apris kirjoitti...

Todella kaunis kortti. Tosi hyvin sopii tuo pilkkupaperi taustaksi. Katsotaan kuinka erilaisia luomuksia syntyy lähettämistäni materiaaleista.

pipertäjä kirjoitti...

Tää on upea! Hyvin olet materiaaleja käyttänyt. :)

Milla kirjoitti...

Kaunis ja tunnelmallinen kortti!