maanantai 30. toukokuuta 2011

Kortit samoista materiaaleista by Raisa osa 1

Ansu: Edellinen kortit samoista materiaaleista -rinki ei ollut edes loppunut, kun jo ilmoittauduin seuraavaan. Ekat matskut lähetti Raisa ja ne olivat seuraavanlaiset.Oma ajatukseni ei ihan toiminut ja olinkin koonnut paprut ja leimakuvan valmiiksi sekä tuon kukkasen kunnes vasta aloin miettimään muita koristeita. No eihän käyttämättä jääneet kuin nauhat, yksi kukka ja hevoskoru, mutta... Ihan en ole tuotokseeni tyytyväinen, mutta sillä mennään.
Muiden rinkiläiset: Riina ja Lumituulia

Kauniita kortteja olivat tehneet! Meikäläisen kortteiluaika, kun väheni toisin kuin luulin sillä sain yllättäen töitä ja nyt yritän oppia uudet työt ja erityisesti uuden vuorokausirytmin. Parhaani mukaan yritän kortit saada ajallaan tehtyä ja kaikkien kortteja kommentoida. :)

5 kommenttia:

Riina kirjoitti...

Voi miten kiva toteutus. Kivasti olet nämä materiaalit hyödyntänyt - tykkään!

Apris kirjoitti...

Kivan erilainen toteutus muihin kortteihin verrattuna.
Onnittelut työpaikan johdosta.

Raisa kirjoitti...

Tosi kauniisti väritetty hevonen, kiva saada mutiakin vinkkejä, että jos itein joskus uskaltainjotain muuta kokeilla kun sitä iänikuista mustaa :)Miekin tykkään tästä kortista, olet kivasti saanut aivan erilaisen tehtyä kuin me muut

Raisa kirjoitti...

Huomasin vasta etten ole ollut lukijana ollenkaan, vaikka olenkin täällä käynyt suht säännöllisesti, mulla kun on tää blogi tallennettuna tietokoneen suosikkeihin, no sainpahan nyt liityttyä lukijaksikin :)

Lumituulia kirjoitti...

Tämä on kivasti erilainen toteutus mitä jo aiemmin julkaistut. Tuo kukkapaperi toimii hienosti tuossa kohtaa korttia.