sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Kastekortti ja vaippakakku

Ansu: Tänään olin juhlistamassa hyvän ystäväni pojan uutta nimeä tosin en mene vannomaan että heti oppisin hänen oikean nimensä sillä olen jo ennen syntymää puhunut Leevistä. Olen netissä nähnyt vaippakakkuja ja ajattelin sellaisen olevan oiva ristiäislahja. Vaippakakku tuli tehtyä vaikka vaikeuksia olikin sen muotoutumisessa ja kumilenkkien piilotuksessa. Oman vaikeutensa toi vaippojen määrä sillä netistä löytämissäni kakuissa on ollut ehkä max 60 vaippaa, useissa vaan alta 30, meidän antamassa kakussa oli 90 vaippaa. Sen verta kyllä tykkäsin että toistekin voisin tehdä, joten ystäväiset ei muuta kuin vauvoja tekemään;).

Osaisiko joku ystävällinen askartelija kertoa että kenen valmistajan on tuo leimasin, joka kastekortissa on? Saakohan niitä enää mistään? Olemme molemmat Tintin kanssa jossain tapaamisessa leimanneet jokusen kuvan ja molemmat olemme ihastuneet kyseiseen vauveliin. Jos joltain kyseinen leimasin löytyy ja olisi valmis sen myymään niin viestiä vaan sillä voisimme sellaisen ostaa. :)


Tässä yksinkertainen kastekortti.
Ja tässä vaippis.

2 kommenttia:

Lumituulia kirjoitti...

Kaunis on kakku ;-) Ja tuo korttikin... leimakuva on kiva, ite en vaan jotenkaan osaa värittää sitä ;-) Ja hienon kokonaisuuden olet siitä tehnyt, sopivasti kauniita materiaaleja.

Riina kirjoitti...

Todellakin kaunis kortti ja hieno idea ristiäislahjaan. Kiva idea.