perjantai 22. heinäkuuta 2011

Tunnustus aikojen takaa

Ansu ja Tintti: Saatiin joskus muinoin Lumituulialta tunnustus. Vastaaminen on pikkuisen jäänyt, koska kahden lahopäisen ollessa samaan aikaan paikalla, sitä ei muista ja erillään sitä ei viitsi tehdä. Kesän kunniaksi päätimme ryhdistäytyä tässä asiassa. :)Tunnustus sisälsi seuraavat kysymykset, joihin yritämme saada mukavat kompromissivastaukset.

1. Milloin aloitit blogisi?

Sunnuntaina 4.1.2009


2. Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee?

Kortteilu on blogin pääasiallista antia. Myös muita tekeleitä maan ja taivaan väliltä eksyy silloin tällöin blogin postauksiin.


3. Mikä seikka tekee blogistasi erikoisen verrattuna kaikkiin muihin?

Se, että se on olemassa. :) No, leikki leikkinä. Erikoista muihin verrattuna meissä on varmaan eniten se, että meitä on kaksi kirjoittajaa. Tyyliltään olemme todella erilaisia, mutta kuitenkin sen verran henkinen napanuora yhdistää, että samankaltaisia piirteitä kuitenkin löytyy. Tämän vuoksi muutaman kerran kortin tekijä on arvattu väärin, jos emme sitä ole paljastaneet.


4. Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?

Jehkotar ja hänen haasteensa. Pari viikkoa blogin aloituksen jälkeen myös blogittomat pääsivät osallistumaan haasteisiin, joten ajoitus oli kohdallaan. Blogin pito kuitenkin koukutti nopeasti, joten päivääkään emme vaihtaisi pois.


5. Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?

Aktiivisuustasoamme. Haaveena olisi myös kehittyä tiedoissa ja taidoissa, jotta voisimme tarjota parempaa antia kaikille lukijoillemme.


Tunnustuksen laitamme eteenpäin Epulle ja Erkulle. Onnea vastailuun! :)

Ei kommentteja: