sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Joulukortteja taasen

Ansu: Joulu meni jo ja meikä vaan jatkaa...Tuli tossa uuden vuoden "pirskeissä" puhetta tämän vuoden joulukorteista. Mulla kyllä oli sillä hetkellä sellainen olo et koko joulutouhu tulee korvista ulos eikä jaksais millään ajatellakaan koko joulua ja niitä kortteja. Mutta meikäläinen on näköjään helppo puhua ympäri ja nyt iski tämän vuoden tavoitteeksi taas se 3 joulukorttia kuussa tai paremminkin 36 joulukorttia vuodessa sillä itse en ainakaan uskalla luvata et joka kuukausi valmistuisi se 3 korttia. Eipä silti heitin tossa Tintille haasteen myös blogipäivitysten määrästä ja siitä kuinka monta hänen pitäisi niistä tehdä. No tiukkaa voi tehdä meille molemmille. Minulla on ainakin ollut pidemmän aikaa kausi jolloin ei askartelu kiinnosta...nyt toivottavasti iski into taas päälle!

Eilen illalla sitten värkkäilin nämä kaksi samalla kun katsoin Blondi tuli taloon -sarjaa töllöstä. On se Matti vieläkin niin ihku;)! Leimakuvakin on aika ihku, mutta ihan liian iso ku tuottaa tuo koristelu ja papereiden valinta vaikeuksia...ainakin minulle.
3 kommenttia:

Lumituulia kirjoitti...

Tämä on hyvä alku tavoitteelle! Kauniita, eikä tuo iso leimakuva oikeastaan kovin paljon lisäkoristeita tarvitsekaan rinnalleen.
Itse sain tehtyä 3 joulukorttia tammikuussa, joten jos sama jatkuu, niin minäkin saan tehtyä 36 korttia tänä vuonna ;-)

Apris kirjoitti...

Vielähän tässä on pari päivää aikaa :) Todella kauniit kortit ja tuo leimakuva on kaunis.

Hilkka kirjoitti...

OI, alkuhan on tosi hyvä...kauniita kortteja:)))