keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Synttärinamua jälkijättöisesti

Ansu ja Tintti: Blogillemme tuli ikää tammikuussa huikeat 3 vuotta. Pahassa uhmaiässä olevan bloginpoikasen kunniaksi ajattelimme näin jälkijunassa laittaa tarjolle vähäsen synttärinamua. Kyseinen namu sisältää keväisiä askartelutarvikkeita elikkäs papereita, kukkia, nauhoja, nappeja ja ihana muffinssileimasin. :)Aivan ilmaiseksi namu ei maailmalle lähde, vaan sen eteen joutuu tekemään töitä. Alapuolelta löytyy kaksi kahden kortin sarjaa. Namun arvontaan pääset mukaan kommentoimalla, kumpi sarjoista on Ansun ja kumpi Tintin tekemä. Jos kuvittelit sen olevan tässä, niin luulit väärin. Vaadimme myös perustelut päätöksesi tueksi. Vastauksen oikeellisuudella ei ole merkitystä, sillä nämä pippalot ovat avoimet kaikille vastaajille. :) Arvonta suoritetaan 14.2. ystävänpäivän kunniaksi. Osallistua voit kyseisen päivän kello 16 asti. Rakastamme juhlia, joten kerrothan pippaloista myös eteenpäin, jotta saamme isot pirskeet aikaiseksi.

Kokosimme molemmat yhden materiaalipaketin, joka sisälsi materiaalit kahteen korttiin. Teimme molemmat neljä korttia, joista valitsimme yhteispelillä molemmat sarjat. Loput kortit julkaistaan myöhemmin. Jos muistetaan.. :)

Ja sitten vaan faktaa ja fiktiota kehiin!

Sarja 1Sarja 2

(Tintti: Joulukortit 4-5/36, Kohti Big Shotia.. 5-6/100)

12 kommenttia:

Apris kirjoitti...

Onnittelut 3 vuotiaalle. Ensi kuussa tullaan perässä :)
Sarja 1 on Ansun ja sarja 2 Tintin. Perusteluna: luulin tunnistaneeni tyylin :)
Tosi ihanat kortit olette tehneet.

Lumituulia kirjoitti...

Onnittelut "synttärien" johdosta! 1 sarja on Tintin ja 2 on Ansun, värityksestä päättelin. Nuo nallekortit on mun suosikkejani.

Anitta kirjoitti...

Onnea synttärisankarille ! Osallistun arvontaan ja vaikkaan että Sarja 1 on Tintin ja 2 on Ansun. Perustelut; katselin aiempia tuotoksia ja tarkaailin minäkin tuota värien käyttöä ja päädyin tähän vastaukseen. Kivoja pakkaspäiviä teille ! ja askastelu intoa.

Erku kirjoitti...

Onnea Ansu ja Tintti! Veikkaan että 1. on Ansun ja 2. Tintin
Perustelut... sama kun Apris sanoi, luulen tunnistavani tyylin ;)

Anonyymi kirjoitti...

Paljon onnea teille!
Veikkaisin että 1. setti on Tintin ja 2. Ansun. Väritysten ja tyylin perusteella näin väittäisin... =)

Hilkka kirjoitti...

Onnee oikein kovasti:)) Mä veikkailen että 1.setti olis Tintin ja 2.setti Ansun....paitsi jos olette sekoittaneet tyylit:))))

tiiti66 kirjoitti...

Hei
Onnea kolmesta ekasta vuodesta, toivottavasti tulee monen monta lisää.. Veikkaukseni on, että sarja 1 on Ansun ja 2. Tintin. Perusteluna, että Ansulla mielestäni on usein enemmän vaakalinjoja korteissaan.

Puuhis kirjoitti...

Onnea blogille. Kysymys on vaikea. Piti oikein selata kuvia ja niistä tehdä tyylin perusteella vertailuja. Päädyin veikkaamaan 1. Ansu ja 2. Tintti. Perustelu: Ansulla ei ole ollut ainakaan viimeaikoina samalla tyylillä käytetty kuviopapereita kuin alimmassa kortissa. Eiks ollutkin hyvä perustelu :D

Leena kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Leena kirjoitti...

Veikkaisin että ansun on toi 2. sarja tuon kissa kortin sommittelun perusteella.

ensu kirjoitti...

Mun veikkaus on, että 1. on Ansun ja 2. Tintin. Perustan vastaukseni noille vaaka / vino -linjauksille.

Sirpa kirjoitti...

Onnea, onnea, onnea:)
eksyin tuolta kaiman sivuilta tänne, ja tämä on nyt ihan pelkkä arvaus: Sarja 1 on Ansun ja 2 on Tintin;)