perjantai 18. toukokuuta 2012

Kortit samoista materiaaleista

Ansu: Tuolta naamakirjan ihmeellisestä maailmasta löysin kyselyn, jossa kaivattiin kortit samoista materiaaleista -rinkiä. Pitkään jo pohtinut että olisi taas kiva osallistua sellaiseen, joten äkkiäkös me yksi rinki pystyyn pistettiin. Tuttu kolmikko näissä hommissa ja yksi ensikertalainen.
Minä pistin ensimmäiset materiaalit liikkeelle. Vähän oli ongelmia matskupohdinnoissa, mutta juuttinarua ostettuani päätin sen olevan yksi osa ja sen ympärille loput. En ole koskaan kunnolla kokeillut ruskea-vaaleanpunaista yhdistelmää joten nyt tuli sellaiset materiaalit kaiveltua tuolta kätköistä. Itse tykästyin väriyhdistelmään, mutta se tarkoittaa sitä että pitää tehdä pieni ostoskierros saadakseni lisää kyseisiä värejä.


Materiaalit, jotka lähtivät matkaanAikaansaannokseni


Ringissä mukana Apris, Lumituulia ja Känkkis

Minä ainakin jään innolla odottamaan ensi viikon materiaaleja...niin kivoja ovat nämä KSM-ringit.4 kommenttia:

-känkkis- kirjoitti...

Oi, miten valloitava kortti, tää on niin kivaa ku näkee toisten näkemyksen samasta asiasta!! can´t wait next week..

Apris kirjoitti...

Kiva kun huolitte naamakirjaan kuulumattomankin mukaanne. Kiitokset ihastuttavista materiaaleista. Kauniin ja kivan erilaisen kortin olet tehnyt.

Hilkka kirjoitti...

Upea kortti:)) Ei aina tarvitse kauhean paljon kaiken näköistä rekvisiittaa, silti tulee hienoa jälkeä:))
Aurinkoista viikonloppua:) Minulla onkin erilaiset harrastukset meneillään, katsotaan ensi viikolla tuliko mitään näyttämisen arvoista!??

Lumituulia kirjoitti...

Ihana! Kivasti olet tuon juuttinarun laittanut, tosin tykkään muutenkin sommittelustasi. Tuo tekstipaperi on todella hienoa. Muistatko kenen on?