tiistai 3. heinäkuuta 2012

Lauran korttihaaste 42 -vintage

Ansu: Tänään tuli vietettyä ihan huippu ihana iltapäivä Tintin luona askarrellen. Saimme kerrankin paljon aikaiseksi eikä homma mennyt vaan jutteluksi, ehkä tilannetta helpotti myös se että pikkumies oli mummulassa eikä flirttailemassa "vieraan naisen" kanssa. Ihanaa tuollaisesta yhteisestä askarteluhetkestä tekee myös sen että jos iskee jumitus niin saa heti toisen näkökulman asiaan sekä jos kaipaa jotain tiettyä tarviketta niin toiselta voi löytyä (esimerkiksi tämän kortin helmet ovat Tintin varastoista).
Eilen jo katsoin valmiiksi että Lauran korttihaasteessa on aiheena vintage ja siihen päätin tehdä kortin tänään. Vintage on sinänsä hassu sana että kaikille tulee niin erilaiset asiat siitä mieleen. Minusta on kiva katsoa värikkäitä vintageluomuksia, kun itse näen vintagen aina ruskeana. Tässä kortissa taas päätin vähentää ruusuvarastojani. Korttia tehdessä huomasin myös sen kuinka tarvitsisin paljon timangeja/helmiä varastoihini, ku vanhat ovat aina niin väärän värisiä.
6 kommenttia:

Hilkka kirjoitti...

Hyvässä vauhdissa on sinunkin jouluiset korttisi. Hieno kortti ja tuttua papruakin:)
Ai sinulla on väärän värisii timangeja ja mulla aina vääriä papruja!!

sari kirjoitti...

Voi miten ihana ja romanttinen joulu kortti! Kauniit koristeet kanssa! Voi, minunkin pitäisi alkaa tehdä joulu kortteja...joka vuosi istun paniikissa ja vetelen niitä niska limassa nipun valmiiksi.... He he heeee...Oikein mukavaa ja aurinkoista päivää, ja kiitos vierailustasti blogillani!

Lauski kirjoitti...

Voi kuinka kaunis ja tunnelmallinen jouluinen enkelikortti =) Ihanat värit! Outoa kun kolmekymmentä meni ikähaitarissa rikki, niin alkoi silmää miellyttää vaaleanpunaisen eri sävyt :D

Anitta kirjoitti...

Kaunis kortti. Noi vintage kuvat on niin ihania...

MinnaO kirjoitti...

Ihanainen joulukortti. Mukava, että olet haasteessa mukana ;)

Siina kirjoitti...

Ihanaa värimaailmaa olet käyttänyt :)
Kiitos osallistumisesta haasteeseen :)