maanantai 17. joulukuuta 2012

Lokakuun joulukortit

Tintti: Lokakuun ruskeuden kunniaksi joulukorttiteemana on tässä kuussa valkoinen kortti. Löi tyhjää ja sen jälkeen löi vielä enemmän tyhjää. Ansu ei asiaa parantanut, totesi stanssien helpottavan valkoisten korttien tekoa. Varmaan, kun on laite jolla niitä käyttää.. Yht'äkkiä sain jonkinmoisen idean ja seuraavaksi huomasin kolmen kortin valmistuneen. Hyvä minä! Eikä yhtään stanssia ole käytetty. :) Kuvat todella surkeita, voisiko joku kertoa minulle, miten valkoinen kortti kuvataan..!?


Ainut korteista, joka on täysin valkoinen. Kerrostuneisuutta luotu ääriviivatarroilla ja nauhoilla. Myös ensimmäinen kokeilu helmiaineella tuli tehtyä.


Korosteena pikkuisen hopeaa hiutaleissa, joten vähän huijaamalla tehty valkoinen kortti.. Pohjalla läpikuultavaa paperia (mikä ei erotu..), hiutaleet tarroja ja ympärillä nauhaa.


Pohjalla valkoinen läpikuultava hiutalekangas, kankaan ympärillä tarranauhaa (ei pahemmin erotu..), hiutaleet ja teksti tarroja. Kankaassa kiinni myös pieniä valkoisia hiutaleita, jotka eivät myöskään erotu.

Seuraavaksi marraskuun kimppuun..

Joulukortit 28-30/36
Kohti Big Shotia.. 52-54/100

1 kommentti:

Hilkka kirjoitti...

Hienoja kortteja kaikki ja kekseliäitä ;-DD
Loppukiri näköjään häämöttää;)))))