lauantai 17. tammikuuta 2009

Jehkotar Cardchallenge #40


Ansun tekele (ikävä kyllä kuva ei ole paras mahdollinen)

Yritys hyvä kymmenen taas, mutta sain sentään jotain aikaiseksi;). Vielä on vähän hakusessa, että miten noista haastemalleista saa omanlaisensa kortin aikaiseksi, mutta pikku hiljaa taitaa homma edistyä. Itse olen mieltynyt 3D-tekniikkaan ja leimailu ja värittely ovat vasta aluillaan, mutta nyt ajattelin kokeilla, kun oli noita leimakuvia valmiina, vielä kun saisi leimasinten määrää lisättyä, jotta olisi joka tilanteeseen sopiva leimasin. Tuo nalle sopi hyvin ystävänpäiväkorttiin vaikka minulla ei ole tapana niitä tehdä, mutta ehkäpä tämä nyt lähtee ystävälleni.

Olemme kovasti Tintin kanssa ihailleet monissa blogeissa hienoja kortteja ja samalla pohtineet tuota neliökorttihommelia. Olisi hienoa jos joku viitsisi valaista meitä vasta-alkajia, että teettekö itse neliökorttipohjanne vai saako niitä ostaa jostain settejä (ei millään viitsisi tilailla "irrallisia", kun kuvittelisi että suuremmat määrät tulevat halvemmaksi)? Jos teette itse niin miten onnistutte saamaan niistä suoria?


Tintin kortti

Ehdinpäs! Hillitön ryntäys askarteluarkulle heti kotiutumisen jälkeen. Viikonloppu meni partiokurssilla ja olin varma, etten ehdi korttia tekemään sunnuntai-iltana, mutta väärin meni! Lievässä sokerihumalassa ja aivot sekoittavassa väsymystilassa tehty, mutta juuri siihen nähden onnistunut. Hyvin nukutun yön jälkeen mielipide voi olla täysin eri.. Löysin kurssilta myös korttiaskartelusta kiinnostuneen sieluntoverin. Ruokailun aikana muiden pöydässäolijoiden ilmeet olivat näkemisen arvoiset, kun keskustelimme leimauksesta ja serviettitekniikasta. ;)

8 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Kiva ystävänpäiväkortti!!

Minä olen sekä ostanut paikallisesta askarteluliikkeestä, nettikaupoista että tehnyt itse neliökorttipohjia. Plussana itse tehdylle on, että saa sen kokoisen pohjan kun haluaa ja usein käytän kuvan alla samaa pohjaa kun korttipohja, niin tämä mahdollistuu itse leikatulla pohjalla. Kätevä ja halpa apuväline kortin leikkaamiseen on viivoitettu alusta esim Fiskars (ei maksa kuin noin 10€) ja askarteluveitsi.

Tuula kirjoitti...

Kortti tuo iloa ystävällesi!
Minäkin ostan valmiina, Heinikka myy edullisia neliökorttipohjia, ne ovat pikkusen pienempiä. Moni muukin nettiputiikki myy settejä, jossa mukana myös kirjekuoret.

Nina kirjoitti...

Kiitos kurssiseurasta Tintti! Olipa tosi hausta törmätä toiseen leimailuun hurahtamiseen.Sinä ehdit vielä askartelemaankin tänään Itse olin sen verran myöhään kotona, että askartelu jää tältä päivältä. Ollaan yhteydessä. Terkuin, Nina

tiina38 kirjoitti...

Kivoja koertteja molemmat1

Maaret kirjoitti...

Voi, miten söpöjä kortteja:) täältä mm. ostan korttipohjia http://www.paperella.fi/product_catalog.php?c=21

Paula kirjoitti...

Kivoja kortteja molemmilla. Ansu saikin jo hyviä vinkkejä noista korttipohjista.

Raisa kirjoitti...

Tosi kivoja kortteja! Eihän niitä leimasimia välttämättä niin paljoa tarvi olla, kun on noita leimakuvavaihtojakin aika usein. Niihin vaan mukaan, niin johan alkaa olla materiaalia :)

AN kirjoitti...

Molemmat kortit tosi kivoja ja tuolla alempana oleva pikkuapulainen se vasta onkin kivan näköinen (kissa/koirakuume)