maanantai 26. tammikuuta 2009

Jehkotar CardChallenge #41

Odotus on valtava aina perjantaisin ja taas tälläkin kertaa se palkittiin. Taas oli hieno malli ja vielä hienompia valmiita kortteja. Ikävä kyllä ei heti päässyt korttia tekemään, mutta onneksi sunnuntai-illalla oli aikaa. Malli vaikutti aluksi helpolta, mutta tuotti yllättävän paljon haastetta. Ansu ainakin sai tikkuja sormiinsa, vähempikin pään raappiminen voisi riittää;).


Ansu sai tälläisen aikaiseksi. (Ikävä kyllä kolmikko, Ansu & kamera & kortti, eivät ole parhaita ystäviä. Leimakuva vääristyi ihmeelliseksi taas.)


Tintin kortti

Aivan uskomattoman ihana malli! Tykästyin heti, vaikka Ansun lailla alkuun pääsy tekovaiheessa vähän takkuilikin. Tekstiosio jäi harmillisesti pois unohduksen vuoksi, enkä saaanut sitä fiksusti enää mukaan ympättyä. Tällä pohjalla tulen tekemään kortteja enemmänkin. Haastoimme Ansun kanssa toisemme tekemään musta-valkoisen kortin. Ensin ajattelin tehdä tämän viikkoisesta haastekortista kyseisen teeman mukaisen, mutta kuvasta näkyy kuinka hyvin onnistuin.. ;) Se vaan oli luotu ruskea-vaaleanpunaiseksi. :) Tänään alkoi myös
kevään suurin haaste. Rakentaja-jäljen suoritus kymmenen 7-vuotiaan sudenpennun kanssa. Onnistuimme poraamaan ainoastaan yhden reiän lattiaan..

2 kommenttia:

Maaret kirjoitti...

Mukavan rentoja kortteja:) Ylemmässä aivan ihana leimakuva, alemmassa taas kiva 3D ja molemmista korteista löytyy ihania kukkasia:)

Paula kirjoitti...

Kauniita kortteja jälleen molemmat tehneet. Kiva kun osallistuitte jälleen!