maanantai 8. kesäkuuta 2009

Onnittelukortteja

Viime viikolla tuli "ahkeroitua", jopa kaksi korttia valmistui;). Sain aikaiseksi syntymäpäiväkortin ja sen rippikortin, josta jo aikaisemmin kerroin. Tällä viikolla olenkin iltavuorossa, joten ei pahemmin tule askarreltua sillä minun askarteluni tapahtuu yleensä iltaisin ja öisin (rippikortin tekokin meni yötöiksi ja yllätys yllätys viimeiseksi yöksi jäi sekin). No yksi onnittelukortti pitäisi alkuviikosta saada aikaiseksi, sillä "lainalapsemme" täyttää hurjat neljä vuotta tänään :)! Pieni selvennys ehkä paikallaan, "lainalapsemme" on tuon ukkokultani veljenpoika, nimitys johtuu siitä että häntä lainaamme kun Ansua alkaa lapsettaa. Viikonloppuna harjoittelimme yökyläilyä, jos vaikka kesällä pääsis reissuun, ja ei kauaa kestä kun kummipoika (2-vee) viipottaa messissä mukana. Takaisin kortteihin...

Tälläisen prinsessakortin tein synttärikortiksi. Saaja on joskus ollut hyvin poikamainen eikä vieläkään ole kovin tyttömäinen. Sukuvika kun on pirunkurit mielessä, joten siitä prinsessakortti. Kortista tuli aika yksinkertainen, mutta se oli tarkoituskin.
Kerrankin kortti, johon olen itsekin tyytyväinen. Rippikortista tuli iso (15x20cm), mutta hyvä niin sillä nyt mahtui kirjoittamaan onnittelut hyvin. Yleensä teen ääriviivatarroista onnittelutekstit, mutta nyt käytin uutta leimasintani ja embossasin tekstin erilliselle kartongille ja vielä tarroilla kohotin sen. Taustapaperina käytin helmiäispaperia, joka toi omanlaistansa juhlantuntua korttiin.

Ei kommentteja: