keskiviikko 3. kesäkuuta 2009

Onnittelukortti valmistuneelle

Aika ei oikein tahdo riittää askarteluun, eikä varmaan tällä viikolla ehditä ottamaan Tintin kanssa korttimaratooniakaan:(. No sain sentään lauantaina tehtyä serkulleni onnittelukortin valmistumisen johdosta, olisihan se ollut noloa jos olisi pitänyt ostaa kaupasta kortti. Tää vaan kuuluu taas näihin kortteihin, kun aivotoiminta loppuu just sillo ku olis pakko tehdä joku kortti.


Kiireellä tehty ja kiireellä kuvattu, jälki myös sen näköistä. Onneks luonnossa pikkasen paremman näköinen.Sunnuntaiksi pitäisi saada aikaiseksi rippikortti, siihen olen onneksi jo leikannut ja koonnut 3D-kuvan. Vielä olisi se loppukortin teko, kuvaa jo sovittelin korttipohjiin, mutta totesin sen olevan niin iso että pitää tehdä itse korttipohja.
Samalla kun vietin kaunista kesäpäivää mökillä ja tein rippikuvan niin väsäsin jo jouluisia 3D-kuvia. Toivossa on hyvä elää, että tänä vuonna en tee joulukortteja viimeisenä yönä ennen postituspäivää. Toivossa eletään myös sen suhteen, että lahopää muistais kuvata kaikki tekeleensä ja päivitellä blogia;).

Ei kommentteja: