sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Lomailua

Ansu: Kuten Tintti tuossa jossain välissä mainitsikin niin meikä lomaili pitkän alkuvuoden jälkeen Turkin lämmössä. Lämmintä todellakin sillä päivisin oli noin 35astetta ja öisin noin 27astetta, mutta yö oli pahempi ilmankosteuden takia. No olinhan mä ihan täpinöissäni ku ekaa kertaa lentokoneessa(eikä ollut edes pelottavaa) ja vielä oikke vieraaseen maahan. Jokunen kuva Alanyasta teillekin.

Lähdimme ns. erään baarin järjestämälle retkelle kukkuloille katsomaan auringonlaskua. Onneksi oli ilmaisretki sillä opastus ei ollut häävi ja keli ei suosinut meitä, mutta silti oli aivan mahtavat näköalat niin kukkuloilta kuin bussimatkallakin.

Eka reissu jolle meikä otti kameran ja onnistui tiputtamaan sen maahan. Otti päähän koska näytössä on oikeassa reunassa pieni kohta, josta näkee vähän kuvattavaa kohdetta. Pelkäsin että on entinen kamera, mutta kyllä sillä kuvia saa vaikka onkin vähän hakuammuntaa.


Tutun kävelyreitin varrella oli jonkinlainen vesilähde, jonka illan pimeydessä yritin saada kuvaan.
Alanyalainen liikenneympyrä illalla.
Näkymä kadulla kävellessä.
Hotellin parvekkeelta näkymä vuorille.
Kissoja ja koiria liikuskeli kaduilla vapaana runsaasti ja yksi kanakin tuli nähtyä. Liikkeiden ulkopuolella oli häkeissä papukaijoja ja muita lintuja. Meidänkin hotellilla oli oma lemmikkikisu. Jossain välissä pohdimme saako Pätkä, kuten matkatoverini hänet nimesivät, lainkaan ruokaa. Ihanaa oli huomata kuinka hänelle oli kuivamuonaa ja vettä tarjolla. Pätkä oli leikkisä jos joku vaan viitsi jollain härnätä. Mukavinta oli kuitenkin köllötellä sohvalla.Mielenkiintoinen matka oli. Tinkauskulttuuri oli vierasta ja hyvin saivat alkuun petkutettua, mutta äkkiä siihen pääsi jotenkin kärryille ja vähän liiankin hyvin sillä hulluiksi haukkuivat kun pistimme hinnat kunnolla alas;). Välillä kannatti ja välillä ei. Paljon tuli nähtyä ja paljon jäi näkemättä/kokematta. Ei ollenkaan huono reissu ja uskoisin että joskus voisi lähteä uudestaan Turkkiin. :)

1 kommentti:

Hilkka kirjoitti...

Oi, aivan Turkissa olet sitten piipahtanut.Täällä en ole käynyt kun ei vaan nappaa.
Porostanssi on Marianne design, ostin jo vuosi sitten, tais olla Paperella...nyt siellä ei tätä ole:)