maanantai 3. syyskuuta 2012

Syyskuun joulukortit

Ansu: Kerrankin meikä on ajoissa sillä syyskuun kolme joulukorttia ovat valmiina vaikka ollaan vasta kuun ekoissa päivissä. Ajatuksena oli ettei saa käyttää mitään valmista taustapaperia vaan taustatkin pitää itse tehdä leimaillen. Mä yhtäkkiä eilen keksin idean ja se piti heti toteuttaa. Ei muuta ku taustalle leimaillen paketteja ja vähän väriä mustetyynystä, pakettirivi (ajatuksena oli tehdä kaikki leimamaalla/musteilla, mutta paketit väritin kummiski ProMarkereilla) ja teksti kohotettuna päälle. Ensimmäinen punainen kun oli valmis niin innostuin samalla tekemään myös vihreän ja sinisen. Pakettileimasin kuuluu meikän ensimmäisiin leimasimiin, mutta vähemmissä määrin sitä on tullut käytettyä ku en oikein ole osannut käyttää (nyt osaan). Jos ennen joulua iskee paniikki niin taidan kaikki korttini tehdä tällä tyylillä sen vert tykästyin.
4 kommenttia:

Hilkka kirjoitti...

No voihan permanto kun olitkin nopea....mulla vasta yks valmiina... Aikas ihana tuo leimasin, sillä saa näpsäkästi paljon aikaan;-DDD

Apris kirjoitti...

Onpas tosi kiva leimasin, upeat taustat olet sillä tehnyt. Täällä vasta yksi joulukortti tälle kuulle valmiina, pitääkin ahkerasti suunnitella lisää :)

Apris kirjoitti...

Olen leimannut enkelin Rangerin Gloss Paper-arkille mementon musteella. Toimii aika hyvin ns. valokuvaleimoille.

SannaS kirjoitti...

WAUDE!!! ihanat pirtsakat kortit!! =)