sunnuntai 14. lokakuuta 2012

JKSM 2.rinki osa 3/4

Ansu: Melkein viimeistä viedään tässäkin ringissä, kolmas kortti menossa ja matskut lähetti tällä kertaa Kotkotin. Ihanat materiaalit ja leimakuva oli todella kaunis (onneksi niitä on kaksi värittämätöntä jäljellä). Ehdin vasta eilen keskittymään niihin sillä tämä viikko on ollut yhtä hullunmyllyä. Melkein kaikkea tuli käytettyä ja paljon jäi silti tavaraa seuraavaan korttiin. Ajatus oli taas hyvä, mutta nauhat meni niin vinksalleen enkä saanut niitä enää korjattua ku tuli taas niin hyvin teipattua.
Apriksen ja TiinuLiinun kortit löytyvät linkkien takaa.Viimeisen kierroksen materiaalit ovat minun kokoamani ja ne lähtikin postipojan matkaan perjantaina. Nyt taidan ottaa itseäni niskasta kiinni ja alkaa askartelemaan näin sunnuntain kunniaksi. :)

3 kommenttia:

Apris kirjoitti...

Kaunis kortti. Hauskasti olet tehnyt raitaa eri materiaaleista.

kotkotin kirjoitti...

ihanan kortin sait aikaseksi...
ja uutta kuorta odottelemaan..!

Tiinu kirjoitti...

Ihanan tyylinen kortti ja taas on kiva huomata miten erilaisia kortteja saamme aikaiseksi. Minä olen tämän viikon syyslomalla lasten kanssa joten mun kuori odottaa toisessa kotona joten tällä kertaa korttini tulee todella viimeisenä :) Mielenkiinnolla odotan kun pääsen kotiin että mitä siellä kuoressa onkaan.