keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Ristiäiskortti

Ansu: Sain lauantaina puhelinsoiton kymmeneltä, jossa tiedusteltiin vauvakorttia tytölle ja sen piti olla kahdeltatoista valmis. Eihän mulla yhtään ollut ja puhelunhetkellä en ollut edes kotona. Sitten kun vihdoin ja viimein pääsin kotiin niin ei muuta kuin äkkiä kaivamaan sopivaa leimakuvaa. Aikaa oli jäljellä parikymmentä minuuttia, mutta hyvin yksinkertainen kortti lähti maailmalle ajoissa. Ohjeistus puhelimessa oli että saa se olla joku muukin kuin vauvakortti, mutta eihän serkkupoikaa voi ristiäisiin päästää ilman kunnon ristiäiskorttia. Kiva oli tehdä vaihteeksi tälläinen pikakortti sillä yleensä minun yksinkertaiset korttini vaativat pitkät mietinnät.

En suostu vielä ostamaan uutta kameraa tuon rikki menneen tilalle, koska sillä edelleen pystyy kuvaamaan...mutta, mutta...on se kamalaa kuvata ja eritoten kiireessä kun ei lainkaan tiedä mikä on lopputulos... Tässä ehkä paras tuotos pienen prinsessan kortista (kuvan saa inan paremmaksi klikkaamalla kuvaa).1 kommentti:

Tiinu kirjoitti...

Olet sinä ollut nopea kortin teossa,ihana kortti.Itseltä ei olisi onnistunut kun pitäisi olla vähintään muutama päivä aikaa panikoida korttien kanssa ;)