maanantai 7. tammikuuta 2013

Hääjuttuja

Tintti: Uutta ei ole hirveästi syntynyt näin alkuvuoteen. Kaikki jutut ovat joko kesken tai ajatusasteella. Onneksi jotain viimevuotisia kuvia löytyy vielä. :)

Saimme vihdoin ja viimein isännän kanssa sanottua toisillemme tahdon. Tosin jo viime keväänä.. :) Päiväkin vaihtui pikkumiehen syntymän vuoksi, mutta onnistuimme lopulta pääsemään sinne alttarille asti. Kirjojen ollessa molemmille yhteinen intohimo myös koristelut noudattivat tätä teemaa. Eniten kirjat näkyivät juuri kutsujen, kiitoskorttien ja ohjelmien ulkonäössä. Ansu oli tietenkin mukana todistamassa suurta päivää kaason roolissa, joten myös hän "pääsi" koristeita väsäämään. :)

Kuvat ovat pyörineet koneella jo kauan, mutta pääsevät esille vasta nytten. Kappalemäärät ovat suuria kaikissa, mutta tilastoihin jokainen lasketaan vain kerran. Valitettavasti.. Ainakin Big Shot-näkökulmasta. :)


Kutsut olivat se ensimmäinen juttu, joka antoi vähän suuntaa häiden koristeluille. Yksinkertaista, mutta näyttävää (tai ainakin oli yritys..).


Pöytiin tehtiin kirjanen, josta löytyi ohjelma, menu, hääparin tarina sekä esittelyt vieraista. Itse olin kirjaseen todella tyytyväinen, myös vieraat tykkäsivät. Yhden jemmasin itselle piiloon muistoksi juhlan aikana. Onneksi, sillä muita ei seuraavana päivänä enää löytynytkään.


Kiitoskortit jatkoivat teemaa. Mukana lähti myös kirje, jossa kerrottiin elämämme jatkosta häiden jälkeen.

Kohti Big Shotia.. 61-63/100

Ei kommentteja: