perjantai 11. tammikuuta 2013

Melkein marraskuu..

Tintti: Nyt löytyi niin vanhoja kuvia, että oikein nolottaa. Tässä ovat viime vuoden isänpäiväkortit.. Kortteja teen vuosittain kolme. Ainakin vielä. Tänä vuonna pikkumies ehkä rupeaa olemaan niin iso, että osa urakasta siirtyy hänen hartioilleen.


Tämä kortti päätyi meidän isännälle, koska hän on ainut "pelkän" isä-tittelin omaava. Itse olen tyytyväinen korttiin. Mielestäni sain värimaailman ja sommittelun kerrankin kohdilleen.Kuva oli sopiva isänpäiväkorttiin, mutta hetken mietiskelin värimaailmaa. Pastelli ei kuitenkaan ole saajan ominaisin väri.. Lopulta löysin laatikon pohjalta paperikon, joka oli mielestäni värimaailmaltaan mukavan pirteä ja natsasi myös kuvan kanssa.Tätä korttia tehdessä oli niin täydellinen draivi päällä, että oikein itseäkin ihmetytti. Keskiosan kyltti on mielestäni liian tumma, mutta en saanut sitä irti ilman kunnon vahinkoa ja aikaa ei ollut toisen kortin tekoon. Myös värit näyttävät kuvassa todella kummallisilta, todellisuudessa kortti on paljon tasapainoisemman oloinen.

Kohti Big Shotia.. 64-66/100

2 kommenttia:

Apris kirjoitti...

Hienot kortit. Näistä ensimmäinen on ehkä pienoinen suosikkini, tosi kivat värit ja revitty paperi antaa kivasti särmää. Keskimmäisen kortin kuva on kyllä mainio ja värimaailma ihanan pirteä.

Apris kirjoitti...

Moi Tintti;
Kysymäsi tekstileima on Artteja ja ostin muistaakseni Paperinauhasta. Settiin kuuluu pienempiä tekstejä, jotka sopivat Onnea sanan kanssa. Löytyy myös hieman pyöreämpi muotoinen onnea setti sekä tolppakirjaimin Kiitos setti. Aikasta kivoja sekä monikäyttöisiä.