tiistai 8. syyskuuta 2009

Jehkotar Cardchallenge #73 ja työkaverin syndet

Ansun työkaveri täytti tänään 40-vuotta ja pitihän meidän tyttöjen muistaa häntä jotenkin. Onnistuimmekin yllättämään hänet täysin, koska vielä eilen oli käyty keskustelu tyyliin "Ai, onko sulla huomenna synttärit? Emmä muistanukkaa/tietänykkää".
Ansun tehtäväksi tuli tietysti kortinteko. Se onkin yleensä ihan hurjan kamalaa, jos pakotetaan askartelemaan. No joo, vaikeaahan se loppujen lopuksi oli, koska miehelle on jotenkin paljon vaikeampi väkertää korttia. Onneksi leimakuvista löytyi sellainen kuva (Kiitos Kirsikan!), joka miellytti jokaista. Päätin tehdä kortin viimeisimmän Jehkottaren Cardchallengen mallin mukaan ja näin tuli taas siihenkin osallistuttua pitkän tauon jälkeen.

Jehkottaren Cardchallenge #73 kortistani tuli tälläinen
Suurempia vaikeuksia meille taisi tuottaa lahjan hankinta. Mitä ihmettä ostaa miehelle?! Päädyimme t-paitaan, jonka saimme itse suunnitella lahjansaajan näköiseksi. Paidan ostimme LilDevil-kaupasta. Heillä on nettikauppa http://www.lildevil.fi/ sekä pieni putiikki Lapissa. Heidän paitansa ovat ihania, koska saa juuri sen näköisen paidan ostettua kuin haluaa.

Työkaverin paita edestä...Ja paita takaa...

2 kommenttia:

Mervi kirjoitti...

Hieno ja miehekäs kortti, kiitos kun osallistuitte ja kiitos kivasta lahjavinkistä;-))m

Hannele kirjoitti...

Tosi kiva kortti!