perjantai 27. marraskuuta 2009

Hulluksi tekevät kahvipussit

Tintti: Punonnan osa-alueeseen kuului vähimmäisvaatimuksena kahvipussikori sekä sanomalehtikori. Sanomalehti on helppo materiaali käsitellä, mutta ne kahvipussit..! Voin kertoa, että käpy paloi ja pahasti! Valmistamaani koriin tuli 12 pitkää suikaletta 24 kahvipussista. Esityöhön näiden pussien valmistelussa meni lukuisia tunteja ja korin punoi alle tunnissa.. Voin edelleen tehdä kahvipussikoreja, materiaalina todella mukavaa ja helppoa käsitellä, kunhan joku vaan tekisi ne alkujutut..

Meidän piti myös tutustua lastutöihin ja se tapahtui kalojen ja Burman pallon muodossa. Ja olivatkin hauskoja tehdä. :)

2 kommenttia:

Maaret kirjoitti...

Ihania punontatöitä :) Mä olen huhtikuusta asti ottanut talteen kaikki Juhla Mokka kahvipussit, kun ystäväni Minna on lupautunut opastamaan viinipullokorin ja kassin teon, mutta kieltämättä hiukan rupes kauhistuttamaan, onko se esityö todella niin kamalaa, kun kerroit :( Niin tai näin, periksi en anna, joten pussien keräily saa jatkua, hih.

Charlotta Karita kirjoitti...

Hei! Jos on kahvipusseista pulaa sinulla tai jollakulla muulla tuntemallasi käsityöihmisellä niin täältä löytyisi !!! Olen jo kolmisen vuotta keräillyt / välittänyt eri sortin pusseja ja pähkäillyt mihin niitä työntäisin / antaisin!! Niitä tulee ihan älyttömästi nykyään. En halua, että ne heitetään roskiin....
Yksi ehto on että asun Helsingissä eikä ole autoa, joten pitäisi noutaa!!!

Yhteystiedot
Karita Jalava
kiina58@gmail.com