lauantai 21. marraskuuta 2009

Vaaleanpunainen joulukortti ja makeispusseja

Ansu: Joulukortteja on tullut tehtailtua, mutta niiden kuvaaminen on ollut niin ja näin. Tänäänkin otin varmaan 30 kuvaa, mutta vain yksi korttikuva ja pari kuvaa makeispusseista olivat julkaisukelpoisia. Pitääpi varmaan opetella käyttämään tuota kameraa paremmin, ku kamerassa ei kuulemma ole mitään vikaa;). Tämä ilta taitaa mennä joulukorttitehtailuun, jottei niitä kaikkia joudu tekemään viimeisenä iltana paniikissa tosin olisipa taas isännällä viihdettä ku katsoo mun sähläämistä.

Minulle vaaleanpunainen on jotenkin vieras väri, mutta nykyään sekin menettelee. Varastoista löytyi vaaleanpunaisia taustapapereita ja nyt sillekin löytyi käyttöä. Kortti on hyvin yksinkertainen ja pohdin pitkään että voiko siitä tulla edes vähäsen hieno, mutta lopputulokseen olen tyytyväinen.
Monissa blogeissa nyt näkyy noita makeispusseja ja pakko minunkin oli niitä kokeilla. Ei olisi uskonut kuinka vaikeaa yhden etiketin teko voi olla, itse tappelin leimasinmusteen ja leimasimen kanssa vaikka kuinka kauan (eivät vaan jotenkaan toimineet yhdessä, mutta älysin onneks kokeilla eri mustelajia ja johan alkoi toimimaan). Etiketeistä tuli hyvinkin yksinkertaisia, mutta harjoitus tekee mestarin ja ehkä minäkin saan joitain hienouksiakin aikaan;).


Valmiit makeispussit
Ainut täytetty makeispussi

2 kommenttia:

HennaJ kirjoitti...

Hienoja!

Mistä saa tuollaisia pusseja? Tahtoo kans!

Ansu ja Tintti kirjoitti...

Omat pussini ostin Paperinauhasta, mutta veikkaisin niitä löytyvän kaikista askartelukaupoista. Kyseessähän on ihan neliökortille tarkoitettu sellofaanipussi. Etiketin laitoin kaksipuolisella teipillä kiinni pussiin siten että sen saa auki tuolta alhaalta ja on näin vaikka uudelleen täytettävissä. -ansu-