torstai 26. marraskuuta 2009

Voihan rottinki sentään..

Tintti: Uutena aineena meillä on alkanut punonta. Siihen kuuluu neljä osa-aluetta: punonta, rottinki, makrame/solmeilu ja helmityöt. Lyhyesti kuvailtuna rottinki.. Me emme tule toimeen. Sain kuin sainkin aikaiseksi yhden kipan tai kulhon, miksi sitä nyt haluaakin kutsua. Siinä on havaittavissa pientä keinun vikaa, mutta muuten kelpo yritys.Sitä mukaan kuin punonnassa edistymme, pistän tekeleitä tännekin. Hehe, keramiikka vaihtui erilaisiin kippoihin. :)

3 kommenttia:

Bluemama kirjoitti...

Hitsi vieköön kun kadehtien jälleen luen blogia! TUo punonta kuulostaa niiiiiiin nmielenkiintoiselta jutulta! Oletko tykännyt olla koulussa?

Tintti kirjoitti...

Ensimmäinen koulu, jossa olen harmitellut viikonlopun tuloa ja odottanut maanantaita. :) Olen oppinut näinkin lyhyessä ajassa jo todella paljon, vaikkakin pintaraapaisuna joka aiheessa. Mutta pohjatiedon on saanut kattavasti, niin pystyy itse myöhemmin opiskelemaan lisää. Olen jo pohtinut konstia, miten saisin jäätyä luokalle. ;)

Bluemama kirjoitti...

Hih, kuulostaa tosi kivalta! TUleeko materiaalikustannuksia kuinka paljon? Mie oon ihan tosissani tulossa sinne ensi vuonna :) (Siis jos pääsen sisälle.