torstai 11. heinäkuuta 2013

Hääkortti

Ansu: Kyllä täällä aina jotain tapahtuu, mut eri asia on et kuka ne blogiin laittaa. Työkaveri oli häihin menossa ja pohdiskeli kortinostoa, mä olin kerrankin oikeas paikas oikeaan aikaan ja heti tiedustelin et millaista ajattelit...tais olla kortteilun tarve ku suuni avasin. Kortistossakin oli sopivasti hää-teema niin pääsen haasteeseen osallistumaan, jos tästä alkaisi vaikka haasteinen loppukesä kun tuo kesälomakin kohta alkaa.
Kortistossa kyseltiin myös kesävinkkiä...niille joilla on kesälomaa tarjolla niin nautitaan lomasta vaikka taivaalta sataisi kiukkuisia ämmiä sillä se on kuiteski lomaa töistä. Huonommalla säällä voi hyvällä omatunnolla pysytellä askartelujen parissa ja hyvällä säällä kannetaan askartelut ulos.


Korttiin yritin vääntää vähän vanhahtavaa tunnelmaa, joten värityskin ruskeaa (kyllä se on ruskeaa vaikka kuva näyttää ihan jotain muuta) ja vaaleanpunaista. Mä olin vaihteeksi taas tyytyväinen korttiini sillä musta tästä tuli ihan huippuhieno vaikka taas mennään yksinkertaisella linjalla.Mikä oudointa koristelin myös sisäpuolen.Jos joku kaipaa vaaleanpunaista pitsiä niin tuota kortissa (kortissa pitsin alla vaaleanpunaista nauhaa) olevaa löytyisi sen vert paljon jemmasta et liikenis myyntiinkin. 5m sais 2e + postikulut päälle, ainakin kolme tuollaista pätkää löytyis. ;)

3 kommenttia:

Apris kirjoitti...

Todella kaunis kortti. Ihanan rauhallinen tunnelma ja ihastuttava värimaailma.

Hilkka kirjoitti...

No onhan tää tosi hieno :-))
Niin ja mukavaa lomaa sitten kun se häämöttää:-DD

Anonyymi kirjoitti...

Moikka!

Onko pitsinauhaa vielä jäljellä ylimääräistä? Olisin kiinnostunut. Laitoin sähköpostia asiasta.

Tintti