sunnuntai 25. lokakuuta 2009

Hevihäät

Tintti: Ystävältäni tuli eräänä iltana viesti: Saisiko sinulta tilattua hääkortin? Totesin, että tietty ja kysyin, minkä tyylisen hän siitä haluaisi. Siinä vaiheessa selvisi, että häiden teemana on hevi. Lupasin lähettää hänelle kortin seuraavalla viikolla.

Tämän jälkeen rupesin pohtimaan, millainen on hevihääkortti. Kaikki ideat, mitä aiheesta sain, tyrmäsin. Mikään ei tuntunut täysin sopivalta teemaan. Vihdoin sain kortin tehtyä ja toivoin vimmatusti, että se kelpaisi ystävälleni. Pistin sen tiistaiaamulla postiin ja huokaisin helpotuksesta. Ainakin kortti oli tehty ja ajoissa postissa, sillä häät olivat seuraavana lauantaina. Kortin matka Kankaanpäästä Naantaliin kesti reilun viikon ja häät olivat ja menivät sillä välin. Tästä kortista voi sanoa, että se on aiheuttanut minulle eniten harmaita hiuksia kuin yksikään kortti aiemmin. No, kortin pitäisi mennä hääparille myöhässä ja ystäväni oli tyytyväinen siihen eli kaikki hyvin. :) Hääparille onnea ja iloa elämään ja loistavaa häämatkaa. ;)Kortti on tehty käyttämällä serviettitekniikkaa ja onkin ensimmäinen kortti tehtynä sillä tyylillä. Ruusu ja sormukset ovat kohotettuina taustasta 3D-tyyliin. Kuva vääristää värejä jonkun verran, musta oli oikeasti mustaa ja ruusun punainen oikein hehkui tummaa taustaa vasten. Loppujen lopuksi väittäisin onnistuneen aikast hyvin. :)

Rupeaa olemaan syysloma lopuillaan ja pikkuhiljaa palaan jälleen arkiseen aherrukseen. Viikko ilman stressiä, rentoutuen ja remontoiden. Voisipa sanoa, että erittäin hyvä loma ollut. Ja maailman upeinta makkaria on kiva katsella ennen nukahtamista. :) Seuraava jännityksen aihe onkin se tonnin rajan ylitys. Kukahan se mahtaa olla..!?

2 kommenttia:

Apris kirjoitti...

Tosi upea kortti. Sopii mielestäni tosi hyvin hevi teemaan.
Huomasin että teillä on tonnin rajan ylityksen seuranta käynnissä. No minä jäin siitä kahden päähän, eli lukema tällä hetkellä 998 ;)

Juha kirjoitti...

Mä olin tonni! :)