tiistai 27. lokakuuta 2009

Tonni rikki ja voittaja löytynyt

Ansu: Nyt on sitte tonni mennyt rikki ja paljon ylikin. Voittajaksi löytyi Juha! Hän onkin oman kylän poik. Ajatuksemme oli koota askartelutavaroista palkinto, mutta Juha kun ei tuota askartelua harrasta niin pitääpi kehittää hänelle jotain muuta kivaa ja käyttää itse nuo askartelutavarat. Häntä on tosin uhkailtu suurella kasalla askartelutavaraa ja sillä että seuraamme vierestä kun herra opettelee;).
Oli mukava huomata kommenteista, että sivuillemme eksyy "uusiakin" tuttavuuksia. Tosin itse ainakin olen pahasti koukussa blogien tutkimiseen joten uudetkin tutut ovat vanhoja;).
Parempi onni blogikonkareilla ensi kerralla...kiitos kun kävitte sivuillamme ja toivottavasti vierailette jatkossakin sillä meistä ei koskaan tiedä mitä seuraavaksi kehitämme (eihän kahteentonniin nyt mikään hirmu pitkä matka ole;)...).

Tintti: Yhdyn ehdottomasti Ansun sanoihin. Ihana tunne huomata, että joku oikeasti on kiinnostunut meidän puuhistamme. :) Kiitos kaikille, jotka tänne ovat joskus eksyneet ja iso hali niille, jotka ovat käyneet useamminkin. :)

Ei kommentteja: