torstai 29. lokakuuta 2009

Kynttiläkurssi

Tintti: Olin valinnaisviikolla ainut kurssiltamme, joka pääsi kynttiläkurssille. Lupasin sen jälkeen pitää muille kurssilaisille pienimuotoisen iltakurssin, koska moni olisi halunnut sinne kurssille. Kurssi pidettiin kahtena iltana, tiistaina ja keskiviikkona. Tiistai-ilta alkoi ihan mukavasti kaikkien paikallaolijoiden käydessä innostuneesti tekemään muotteja ja sulattelemaan massoja. Valitettavasti touhun katkaisi melkein alkuunsa muutama kutsumaton vieras..Yhden keittolevyn johto oli mennyt levyn päälle ja ennen kuin edes haistimme käryä, niin palohälyttimet menivät päälle. Pitivät muuten aivan kaameaa meteliä..! Oli hivenen nolo selitellä palomiehille, että me vaan massaa sulateltiin, ei täällä oikeasti mikään pala.. Taitolan puolella on automaattiset hälyttimet, joten palokunta kaartoin noin viidessä minuuutissa paikalle hälytyksen jälkeen. No, tämäkin on hyvä sitten tulevaisuudessa pistää CV:een: askarruttaja, erikoistunut kynttiläkurssien pitämiseen palokunnan avustuksella. ;)

Pääsin kahden palomiehen kanssa oikein lähikuvaan, mutta sen kuvat tulevat näkemään vain harvat ja valitut. Sen verran nolottaa. ;) Onneksi keskiviikkoilta meni paljon rauhallisemmin..!

2 kommenttia:

Petra kirjoitti...

No jopas sattui! Hetken ehkä nolottaa, mutta kohta jo naurattaa, voit ylpeillä erityisosaamisellasi! :D Kysyitkö olisivatko miehet halunneet tulla mukaan kurssille? ;)

Anonyymi kirjoitti...

Se TT taitaa sittenkin tarkoittaa täystyhoa, eikä tehotyttöä!!! Oliko edes minkään näköisiä palomiehiä...

T: Jenni