perjantai 30. lokakuuta 2009

Isälle ja mustavalkohaaste

Ansu: Värkkäsin isänpäiväkortit omalle isälle ja appiukkokokelaalle. Yleensä olen tehnyt kortit 3D-tekniikalla tai ihan ääriviivatarroilla, joten tänä vuonna oli vuorossa leimasinkuvat (joita onneksi löytyi kätköistä). Pitäisi varmaan itsekin ostaa joku miehinen leimasin, mutta en vain ole saanut aikaiseksi.

Meillä on tuon Tintin kanssa ollut varmaan jo vuoden verran ellei kauemminkin keskinäinen haaste --> mustavalkoinen kortti. Mielestäni tuo autoleimakuva ei väriä kaivannut joten päätin nyt saada aikaiseksi kortin haasteeseen. Taustapaperin väri vähän häimi, mutta kortti on Tintillä hyväksytetty ja kelpasi haasteeseen. Tuo isälle-teksti tuotti ongelmia kunnes keksin käyttää paperinarua, jota tuli ostettua Oulun kädentaidot -messuilta (oli ihan kivat messut, Tampereen messut vie kyllä voiton ainakin vielä. Itse en tänä vuonna pääse Tampereelle, joten onneksi nuo Oulun messut vähän pelasti kurjuutta;)!). Teksti näyttää kyllä siltä että sen on joku lapsi tehnyt, mutta lapsihan minä isälleni olen;).


Iskälle

Appiukkokokelaalle
Olenkin tuota Tintin mattoa himoinnut näkösälle ja nyt onneksi näin sen täällä, on se kyllä hieno! Pitääpi yrittää viikonlopun aikana ehtiä urkintareissulle Tintin luokse, koska ei maton värit ole edukseen tuossa kuvassa. Tuosta pienestä kuvasta ei huomaa, että siinä on käytetty kahta sävyä ruskeaa (ahaa, kannattaa isontaa kuva niin sit näkyy paremmin) ja punainenkin näyttää tavalliselta punaiselta vaikka on likempänä aniliininpunaista. Reuna oli kyllä niin tasaisen näköinen että taidan laittaa Tintin kutomaan omat mattoprojektini;).

Pakko myöskin hehkuttaa... Naamakirjassa tänään käydessäni pikkusisko kiusasi minua Porissa satavasta lumesta. Silloin ei satanut mutta nyt sataa jo täälläkin jotain hahtuvaa:)! Hm...eria asia et miten käy viikonlopuksi suunniteltujen pihahommien jos tuota valkoista tulee oikein kunnolla ja jäädäkseen, eikä tule ämmän autoilusta mitään ku laiskimus olen ollut ja kesärenkaat ovat autossa.

Ei kommentteja: